Tannlege Oslo / Temaer / Snorking

Snorking

Snorking

Snorking kan være et stort problem for mange, så hva kan du gjøre for å unngå snorking? Det finnes flere muligheter. Tannlegen anbefalte SnorBan om man vil ha en rimelig løsning, basert på en pasients positive tilbakemelding. Det finnes også en rekke produkter som tannlegen kan tilpasse for deg. Fordelen med SnorBan er at du kan tilpasse den selv. Vi her hos Tannlege i Oslo vil teste SnorBan og komme tilbake med en egen vurdering.

Inntil vi her hos Tannlege i Oslo får testet produktet selv, vil vi nøye oss med å beskrive hva SnorBan gjør. SnorBan er en snorkeskinne som skyver den nedre delen av underkjeven frem. Dette strammer musklene i halsen slik at luftveiene holdes åpne når du sover. Dette hjelper i mange tilfeller til å forhindre eller redusere snorking, Lenken beskriver https://www.tomed.com/somnoguard-klinische-tests.html?file=tl_files/userImages/pdf/MAtrial99.pdf en test av dette produktet. Det finnes også mange andre slike produkter med tilsvarende intensjon (og med varierende kvalitet). Vi vil imidlertid i denne artikkelen konsentrere oss om å beskrive SnorBan.

Produktet er laget av en termofleksibelt materiale som gjør at det ved oppvarming vil forme seg etter tannbittet. Dette skal gjøre skinnen komfortabel å ha på. Prisen er det ingen ting å si på. I skrivende stund (august 2014) er prisen ca 500,- inkl. frakt og toll m.m.